Deux Chevaux Bekijk groter

Deux Chevaux

Alle eendjes zwemmen in het water in de mooie kleuren van deze Melow boxershort. Waarom heet hij Deux Chevaux? De Deux Chevaux (2CV) is de bekende auto van autofabrikant Citroën en wordt in de volksmond ook wel Eend genoemd. De boxershort is gemaakt van 100% katoen uit SoHo, New York en gestikt met Engelse naden.

Bestel Deux Chevaux en de Melow Mono Navy samen voor €42,50 in een Melow Duopack!

Lees meer over MELOW op de about us.

Gratis verzonden binnen Nederland

Gratis verzending binnen Nederland!

Meer details

€ 25,00

Meer info

Nouveau Riche Special Close-Up


SIZES


Je broekmaat komt overeen met onderstaande MELOW maat:

BroekmaatMELOW maat
28-29Small
30-31Medium
32-33Large
34 en groterX-LargeWashing description


HET VERHAAL ACHTER MELOW
Prints met onder andere vogels, fruit en bloemen zorgen ervoor dat MELOW opvalt. Begonnen in 2011 op de lapjesmarkt in Utrecht met het idee boxershorts te maken, precies zoals wij ze wilden. De jaren erna hebben we ons laten inspireren en informeren om het meest originele boxershortmerk te creëren, met oog voor detail.

QUALITY 
De Engelse naden, het elastiek verwerkt in de band en de MELOW-knoop aan de voorkant zorgen voor kwaliteit, comfort en herkenbaarheid. En, al zie je hem niet meteen, iedere boxershort heeft een gouden knoopje onder de gulp. Verpakt in een speciaal ontworpen VHS videobox worden de boxershorts geleverd.

FABRICS 
Inmiddels komen de 100% katoenen stoffen uit SoHo, New York. SoHo is een oud-industriële wijk in New York. Toen in de jaren ’60 en ’70 bijna alle fabrieken moesten sluiten, kochten kunstenaars de oude panden op. Zo werd SoHo een van de meest toonaangevende wijken voor mode en architectuur in New York. Dit past perfect bij ons, net als het bedrijf dat de stoffen maakt: opvallend, creatief en enthousiast. 

COLLECTIONS
De Discovery Collection die nu te zien is in onze Boxer Shop is de vijfde collectie van Melow. Geïnspireerd op natuurlijke elementen in de mooiste kleuren. Van een vijver met eenden tot het zonnestelsel.