Zijn je kozijnen aan een onderhoudsbeurt toe of wil je de muren in het interieur van een andere kleur voorzien? Je kan zelf aan de slag gaan met schilderen en sauzen, maar dat kost je veel tijd. Of misschien heb je helemaal geen zin om te gaan schilderen of ontbreekt het je aan ervaring om zelf alles mooi te schilderen. Een schildersbedrijf Nieuwegein neemt je graag het werk uit handen!

Kosten Schilder Nieuwegein

Wat een grote invloed heeft op de schilderwerk prijs is het soort schilder die u wilt inhuren. Denk hierbij aan een buiten of binnenschilder of het inschakelen van een winterschilder. We zullen een overzicht geven van de schilders kosten van diverse elementen in uw woning.

Een binnenschilder kan gemiddeld genomen tussen de € 25 en de € 30 per m2 rekenen of een uurtarief tussen de € 30 en € 40. Waarom verschillende prijzen? Omdat gedetailleerd schilderwerk veel meer tijd in beslag neemt dan het schilderen van grote operavlaktes zal de schilder een prijs per uur berekenen.

Bij het schilderen van grotere gedeeltes van uw huis zoals de muren of de plafonds berekend hij een prijs per m2. Lees hier ons voorbeeld van de gemiddelde prijzen per oppervlakte in uw huis zoals de trappen, kozijnen en de deuren.

Huur een Schilder Nieuwegein in

Onderhoud aan je woning is belangrijk om problemen te voorkomen, zoals houtrot als je nalaat kozijnen aan de buitenkant te schilderen. Het schilderwerk is bijvoorbeeld aan onderhoud toe als je beschadigingen in de verf ziet, zoals barstjes. Dat geldt ook voor deuren, dorpels en plaatwerk aan de buitenkant van de woning. Een schildersbedrijf voert deze buitenschilderwerken vakkundig voor je uit.

Schilder Nieuwegein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *