Schutting plaatsen? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste tuinschutting, ongeacht uw situatie. Tuinschuttingen komen natuurlijk in verschillende vormen en maten voor. Optisch gezien verschilt de smaak per persoon. Sommige mensen vinden het mooier om een erfafscheiding te kopen met verticale planken tuinschermen. Andere mensen vinden het mooier om een tuinscherm te kopen met een V in het midden (V-scherm).

De voordelen van een hout beton schutting plaatsen

Een hout beton schutting heeft diverse voordelen ten opzichte van andere manieren om uw tuin of erf af te schermen. Ze creëren privacy, verminderen wind- en geluidsoverlast en zijn erg duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij. Daarnaast heeft een hout beton schutting als grootste voordeel ten opzichte van een groene of reguliere schutting dat het belangrijkste deel van de schutting, de betonnen onderkant, zorgt voor veel stevigheid en niet krom zal trekken of gaat rotten.

Privacy

Het creëren van privacy is voor veel mensen de belangrijkste reden om te kiezen voor een hout beton schutting. Een schutting biedt meer privacy dan bijvoorbeeld een heg en levert bovendien direct het gewenste resultaat op. De meeste schuttingen hebben een hoogte van ca. 2 meter; buren en voorbijgangers kunnen dankzij de schutting niet zomaar bij u naar binnen kijken.

Sfeer

Een hout beton schutting is niet alleen erg functioneel maar kan ook een fraaie toevoeging aan uw tuin of erf zijn. Doordat er vele verschillende soorten zijn, is het mogelijk een schutting uit te zoeken die perfect past bij uw voorkeuren en wensen. U kunt onder meer kiezen uit diverse motieven en kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens ons uitgebreide en veelzijdige assortiment hout beton schuttingen.

Wat moet een schutting plaatsen kosten?

Van tevoren is het belangrijk om na te denken over de vraag: wat mag voor u een schutting plaatsen kosten? De kosten hangen natuurlijk af van de afmeting van uw schutting, maar ook van de materiaalkeuze. Er is veel keuze in materialen en daar hangen verschillende prijskaartjes aan. Bekijk eens ons assortiment Tuinschermen, zo krijgt u een idee van de verschillende prijzen. Naast een tuinscherm heeft u palen nodig om de tuinschermen aan te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *